Thermacell lapset

Vaikuttava aine hermomyrkky – väärin käytettynä Thermacell …

Vaikuttava aine hermomyrkky – väärin käytettynä Thermacell voi aiheuttaa haittoja luonnolle | Paikalliset | Suur-Jyväskylän Lehti

7.7.2021 — Thermacell voi väärin käytettynä aiheuttaa ympäristöhaittoja. … Pidä laite lasten ja eläinten ulottumattomissa.

Tavallista runsaampi hyttyskesä on kiihdyttänyt hyönteiskarkotteiden myyntiä.

Tukes muistuttaa Thermacellista: “Kielletty pihapiirin … – YLE

Tukes muistuttaa Thermacellista: “Kielletty pihapiirin ulkopuolella, väärin käytettynä voi olla vaarallinen ihmisellekin”

16.6.2021 — Tukes muistuttaa Thermacellista: “Kielletty pihapiirin ulkopuolella, väärin käytettynä voi olla vaarallinen ihmisellekin”.

Kemian professorin mukaan Thermacell-hyttyskarkoituslaitteen vaikuttava aine prallertriini on todella vaarallinen kemikaali hyönteisille, matelijoille ja kaloille. Myrkky ei myöskään erottele, mitä hyönteisiä se tappaa.

Käyttöohjeet – Thermacell

Thermacell-hyttystorjuntamatoissa on pieni määrä pralletriinia, joka höyrystyy lämmetessään ja muodostaa 20 m2 suoja-alueen hyttysiltä.

Testissä ThermaCELL®- hyttyskarkotin – Sickman

Testissä ThermaCELL®- hyttyskarkotin | Sickman

20.10.2022 — Oikein käytettynä se ei aiheuta terveydellistä vaaraa aikuisille, lapsille tai lemmikkieläimille. Niin kuin testimme osoitti, laite todellakin …

Hyttysiä vastaan voi suojautua monella eri tavalla. Tällä kertaa testasimme ThermaCELL® -hyttyskarkottimen, joka valmistajan lupauksen mukaisesti karkottaa…

Hyttystorjuntalaitteet – nerokas keksintö vai silkkaa hölmöyttä?

Hyttystorjuntalaitteet – nerokas keksintö vai silkkaa hölmöyttä? – Pallon kokoinen elämä

8.6.2021 — Thermacell-laite väittää olevansa hyttystorjuntalaite, … Lemmikit – ja kaiken järjen mukaan myös pienet lapset – on syytä pitää etäällä …

Joka kodissa ja kesämökillä tuntuu nykyisin olevan hyttystorjuntalaite. Mutta ovatko ne oikeasti turvallisia?

ThermaCell hyttyskarkoitin, toimiiko | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – ThermaCell hyttyskarkoitin, toimiiko | Aihe vapaa | Vauva

26.6.2013 — Ja varsinkin jos lapset vielä laitteen lähellä. Laitteesta leviää myrkkyä nimeltään d-alletriini, eli sitä samaa jota on esim.

Partioaitta veti Thermacell hyttyskarkottimen pois myynnistä

15.6.2021 — Partioaitta veti suositun Thermacell-hyttyskarkottimen pois myynnistä – näin Tukes ja maahantuoja neuvovat käyttämään laitetta.

Hyttystutkija nostaa esille keskeisen kysymyksen Thermacell …

Hyttystutkija nostaa esille keskeisen kysymyksen Thermacell-karkottimesta – Kotimaa – Ilta-Sanomat

17.6.2022 — – Sekä Tukesilta että Thermacellin maahantuojalta saamiemme selvitysten mukaan Thermacell on turvallinen käyttää, kun laitetta käytetään oikein …

Hyttystutkija toivoo, että huippusuositussa hyttyskarkottimessa käytettävän pralletriinin vaikutusta hyttysiin ja pölyttäjähyönteisiin tutkittaisiin vielä lisää.

Thermacell | tokmanni.fi

Tuotemerkin Thermacell tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Hyttysiä torjuvasta hittituote Thermacellista nousi kohu – Iltalehti

Hittituote Thermacellista nousi kohu

15.6.2021 — Tukes on hyväksynyt Thermacell-valmisteen hyttysten torjuntaan rakennusten ulkopuolella kuten terasseilla. Näin ollen käyttö hillasoilla sekä …

Thermacellissa käytettävä myrkky on parhaillaan EU:n tutkittavana. Asiantuntijat kehottavat miettimään, kannattaako tuotetta ylipäätään käyttää.

Keywords: thermacell lapset, pralletriini lapset