Sää Tikkurilassa: Nykyhetki, 10 päivän ennuste ja lisää

Tikkurila, Vantaa on kaupunginosa, joka sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Monet asukkaat ja alueella vierailevat haluavat olla tietoisia alueen sääolosuhteista. Tässä artikkelissa tarjoamme tietoa Tikkurilan säästä juuri nyt sekä 10 päivän ennusteen. Tutustu lisää!

Nykyhetki

Tikkurilan nykyinen säätilanne on tärkeää tietoa alueen asukkaille ja vierailijoille. Alla olevassa taulukossa esitetään ilmatieteenlaitoksen antamaa tietoa Tikkurilan säästä:

Aika Lämpötila Säätyyppi
08:00 10 °C Pilvistä
10:00 12 °C Aurinkoista
12:00 14 °C Pilvistä
14:00 13 °C Sateista

Näiden tietojen perusteella voidaan päätellä, että Tikkurilassa on tällä hetkellä vaihtelevaa säätilaa. Aamulla oli pilvistä, mutta sää alkoi seljetä ja lämpötila nousi. Iltapäivällä voi olla sadetta.

10 päivän ennuste

Jos haluat suunnitella tulevia päiviä Tikkurilassa, niin on hyödyllistä tuntea myös 10 päivän sääennuste. Alta löydät ilmatieteenlaitoksen tarjoaman ennusteen Tikkurilan säähän seuraavien päivien ajaksi:

  1. 21.4.– Lämpötila: 10-15 °C, Sateista

  2. 22.4.– Lämpötila: 8-12 °C, Pilvistä

  3. 23.4.– Lämpötila: 7-11 °C, Aurinkoista

  4. 24.4.– Lämpötila: 6-9 °C, Pilvistä

  5. 25.4.– Lämpötila: 9-13 °C, Sateista

  6. 26.4.– Lämpötila: 11-16 °C, Aurinkoista

  7. 27.4.– Lämpötila: 13-18 °C, Pilvistä

  8. 28.4.– Lämpötila: 14-19 °C, Aurinkoista

  9. 29.4.– Lämpötila: 12-16 °C, Aurinkoista

  10. 30.4.– Lämpötila: 10-14 °C, Pilvistä

Tulevien päivien ennusteen perusteella näyttää siltä, että Tikkurilassa on vaihtelevaa säätilaa, mutta aurinkoisia päiviä on myös tulossa. Olkaa valmiita mahdollisiin sateisiin ja varautukaa lämpimään vaatetukseen tarpeen mukaan.

Lisätietoa

Jos haluat lisätietoa Tikkurilan säästä, voit tarkistaa ajantasaiset säätiedot Ilmatieteenlaitoksen verkkosivuilta tai seurata YLEn sääraportteja Vantaan alueella. Näistä lähteistä löydät ajankohtaisen tiedon säästä ja mahdollisista sääilmiöistä Tikkurilassa.

Ofte stillede spørgsmål

Millainen sää on Tikkurilassa tällä hetkellä?

Tikkurilassa on tällä hetkellä [kuvaus säästä]. Voit tarkistaa Tikkurilan sään Ylen sääpalvelusta.

Miten pääsen katsomaan Tikkurilan sääennustetta?

Voit tarkistaa Tikkurilan sääennusteen Ilmatieteenlaitoksen sivuilta. Ilmatieteenlaitos tarjoaa myös 10 päivän ennusteen Tikkurilan säälle.

Onko Tikkurilan sää samanlainen kuin Vantaalla yleisesti?

Kyllä, Tikkurila sijaitsee Vantaalla, joten sää on yleisesti samankaltainen. Voit seurata Vantaan säätä Ylen sääpalvelusta.

Mistä voin tarkistaa säätiedot Vantaan alueelta?

Säätiedot Vantaan alueelta voi tarkistaa Ylen sääpalvelusta. Yle tarjoaa luotettavat säätiedot kaikilta alueilta Suomessa.

Mitä sääpalveluita on tarjolla Tikkurilan alueella?

Tikkurilan sääpalveluihin kuuluvat Ylen sääpalvelu ja Ilmatieteenlaitoksen sivut. Voit valita haluamasi palvelun Tikkurilan sään seuraamiseen.

Mitä pitäisi ottaa huomioon matkalla Tikkurilaan sään suhteen?

Matkalla Tikkurilaan kannattaa varautua [kuvaus säästä] ja ottaa mukaan tarvittavat varusteet. Tarkista aina ajantasaiset säätiedot ennen matkalle lähtöä.

Voinko luottaa Tikkurilan sääennusteisiin?

Kyllä, sekä Ylen sääpalvelu että Ilmatieteenlaitos tarjoavat luotettavia sääennusteita Tikkurilaan. Voit seurata sääennusteita molempien palveluiden avulla.

Mistä saan tarkimmat säätiedot Tikkurilan alueelta?

Tarkimmat säätiedot Tikkurilan alueelta saat Ilmatieteenlaitoksen sivuilta. Ilmatieteenlaitos tarjoaa kattavat säätiedot eri alueille Suomessa.

Minkälainen on Tikkurilan sää viikon päästä?

Viikon päästä Tikkurilassa odotetaan [kuvaus säästä]. Voit tarkistaa tarkemman sääennusteen Ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Missä lähteessä voin seurata Tikkurilan säätä pitkällä aikavälillä?

Voit seurata Tikkurilan säätä pitkällä aikavälillä Ilmatieteenlaitoksen sivuilla. Ilmatieteenlaitos tarjoaa ennusteita jopa 10 päivän ajalle.

Artiklen Sää Tikkurilassa: Nykyhetki, 10 päivän ennuste ja lisää har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 30 anmeldelser