Kauko sorjonen perhe

Kauko Sorjonen – Wikipedia

Vuodesta 1998 Kauko Sorjosen säätiö on jakanut avustuksia rakennussuojelulle, musiikille, kirjallisuudelle, kuvataiteelle ja tutkimukselle. Se on pelastanut …

Julkisuutta karttava miljonääri Kauko Sorjonen kieltäytyy … – YLE

Julkisuutta karttava miljonääri Kauko Sorjonen kieltäytyy panemasta omaisuuttaan poikimaan: “Haluan mieluummin jakaa rahat muiden kanssa”

30.10.2021 — Yrityskaupoilla rikastunut jyväskyläläinen käyttää suuria summia arvorakennusten pelastamiseen ja taiteen edistämiseen.

Yrityskaupoilla rikastunut jyväskyläläinen käyttää suuria summia arvorakennusten pelastamiseen ja taiteen edistämiseen. Itseään hän kuvailee äkkipikaiseksi mutta pitkävihaiseksi mieheksi. Juttu on julkaistu lokakuussa 2021.

Yle: Kauko Sorjonen aikoo myydä kotitalonsa ja muuttaa pois …

Yle: Kauko Sorjonen aikoo myydä kotitalonsa ja muuttaa pois – “Minulla on moti lopussa Jyväskylässä” | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

30.10.2021 — Kotitalo on enää ainoa Jyväskylässä jäljellä oleva Sorjosen rakennus. Seminaarinmäelle rakennettiin muutama vuosi sitten korkeita kerrostaloja.

Jyväskyläläinen mesenaatti, kotiseutuneuvos Kauko Sorjonen kertoo Ylelle aikovansa myydä Seminaarinmäellä sijaitsevan Wivi Lönnin suunnitteleman kotit…

Kotiseutuneuvos Kauko Sorjonen pelastaa ja vaalii Suomen …

Kotiseutuneuvos Kauko Sorjonen pelastaa ja vaalii Suomen arvorakennuksia kulttuuriperintönä jälkipolville

24.1.2021 — Kotiseutuneuvos Kauko Sorjonen on elämäntehtävänään pelastanut eri puolilta Suomea arvorakennuksia – ja pitää niiden ovet kaikille avoimina.

Kotiseutuneuvos Kauko Sorjonen on elämäntehtävänään pelastanut eri puolilta Suomea arvorakennuksia – ja pitää niiden ovet kaikille avoimina.

Toiminta-ajatus – Kauko Sorjosen säätiö

Kauko Sorjosen säätiö | Kauko Sorjosen säätiö

Kotiseutuneuvos Kauko Sorjosen nimeä kantava kulttuurinedistämissäätiö on perustettu 18.6.1998. Varsinainen toiminta keskittyy seuraaviin toimipisteisiin.

Sorjonen ja vanhat talot Kaistale menneen maailman kauneutta

Syyskuun alussa Sorjosta ja neljää muu- ta henkilöä vastaan nostettiin … ”Kauko Sorjosen tuki kulttuurille syntyi … että hänen perheensä ei ollut mikään.

Tulihan se Kauko Sorjosen särmä sieltä – Pia Valkonen

Pia Valkonen

2.2.2014 — Kauko Sorjonen oli Lindstedtin mukaan niin vaatimaton, niin hyvä ja niin … Näin ei epämiellyttävän kansanomainen nainen tahraisi perheen …

Blogi

Mesenaatti Kauko Sorjonen pelastaa arvorakennuksia

Mesenaatti Kauko Sorjonen pelastaa arvorakennuksia | Kauppalehti

4.7.2021 — Ura: Perusti 1977 kopiointi- ja painopalveluja tarjoavan Kopijyvän. Sen voittoja hän alkoi lahjoittaa kulttuuriin 1988 alkaen. 1998 perustettiin …

Kauko Sorjonen ponnisti vaatimattomista lähtökohdista vaurauteen luomalla paino- ja kopiointipalveluja tarjoavan Kopijyvän. Se tahkosi miljoonia ja teki Sorjosesta arvo­rakennuksia pelastavan kulttuurimesenaatin.

Lahjusrikoksesta syytetty mesenaatti: Lahjoitukset loppuivat

Lahjusrikoksesta syytetty mesenaatti: Lahjoitukset loppuivat | Kaleva

2.3.2006 — … koska jyväskyläläinen mesenaatti Kauko Sorjonen joutui epäillyksi ja … kohtaan synnytti perheyrityksen, joka uudistaa markkinoita.

Tiede ja kulttuuri ovat menettäneet ainakin miljoonan euron lahjoitukset, koska jyväskyläläinen mesenaatti Kauko Sorjonen joutui epäillyksi ja syytteeseen Kuopion yliopiston painatuskeskuksen lahjusjutussa.

Keywords: kauko sorjonen perhe