Kalle päätalo perhe

Kalle Päätalo – Wikipedia

Kaarlo (Kalle) Alvar Päätalo (11. marraskuuta 1919 Taivalkoski – 20. marraskuuta 2000 Tampere) oli tunnettu suomalainen kirjailija.

Kalle Päätalolle kehittyi seksivietti, joka johti kivuliaisiin …

15.10.2019 — Kalle Päätalon elämään mahtui paljon: lapsuus kunnanelättinä, haavoittuminen sodassa, itsemurhayritys, ura vastaavana rakennusmestarina ja …

Päätalo, Kalle (1919 – 2000) – Kansallisbiografia

Etusivu

Omaan kotiin Kallioniemen pienviljelystilalle perhe muutti 1922. Vanhimpana lapsena Kalle joutui jo varhain ansiotyöhön, isän mukana uitoille ja savottaan.

Kalle Päätalon tytär lopetti Iijoki-sarjaan perehtymisen, kun …

Kalle Päätalon tytär lopetti Iijoki-sarjaan perehtymisen, kun luki isänsä itsemurhayrityksestä – “Tuli tunne, että nyt saa riittää”

10.11.2019 — Kalle Päätalon värikkääseen elämään perehtyneet tytär ja tyttärentytär uskovat, että kirjoittaminen oli terapiaa kirjailijalle.

Kalle Päätalon värikkääseen elämään perehtyneet tytär ja tyttärentytär uskovat, että kirjoittaminen oli terapiaa kirjailijalle.

Kalle Päätalon aviottoman lapsen taakka varjosti Mikon isän …

Kalle Päätalon aviottoman lapsen taakka varjosti Mikon isän elämää

25.1.2020 — Mikko Tamminen asuu perheineen Valkeakoskella ja työskentelee marketissa lihanleikkaajana. Silloin tällöin lihatiskille sattuu asiakas, joka …

Kalle Päätalon syntymästä on kulunut sata vuotta – ja aviottoman pojan kuolemasta kymmenen. Pojanpoika on taistellut turhaan perimänsä selvittämisestä.

Kalle Päätalo | Tietoa kirjailijasta sekä teoksista – Kirjojen takana

Kalle Päätalo | Tietoa kirjailijasta sekä teoksista

Hän syntyi 11.11.1919 Taivalkosken Jokijärven kylällä Lauri Herman (Herkko) Päätalon ja Priitta-Stiina (Riitu) Neulikon perheeseen. Kalle oli vanhempien …

Kalle Päätalo – lue lisää tietoa kirjoittajasta. Lue tarkemmin kirjailijasta ja hänen kirjoittamistaan kirjoista täältä.

LPV: Kalle Päätalo, Kirvestie 22 – Lyhtypirtti

Kirjailija Kalle Päätalo kotonaan Kirvestiellä: “Sitä minä olen elämässäni eniten katunut”

30.9.2018 — Kalle Päätalo eli ja kirjoitti hyvin kurinalaisesti. … isä-Herkko on mielisairaalassa ja perhe kunnan jauhojen varassa).

Kalle Päätalo eli ja kirjoitti hyvin kurinalaisesti. Kirjoitusputki alkoi aina 1. joulukuuta ja sen aikana kirjailija paiski töitä päivittäin 12 tunnin ajan pitäen vain välttämättömän ruokatauon ja ottaen tunnin päiväunet.

Kalle Päätalon tytär ja tyttärentytär pitävät yksityisasioista …

Kalle Päätalo, Riitta Päätalo ja Vilja Päätalo ovat kirjojen henkilöitä, mutta myös todellisia ihmisiä – Kulttuuri – Aamulehti

6.7.2019 — Vilja (vas.) ja Riitta Päätalo eivät perheen tai suvun kesken yleensä juttele asioista, joista Kalle Päätalo kirjoitti kirjojensa sivuilla.

Riitta ja Vilja Päätalon mielestä on hyvä asia, että Kalle Päätalo on nostanut keskusteluun vaikeitakin aiheita. Kirjojen kautta Vilja Päätalo on päässyt tutustumaan sukulaisiinsa, joita ei itse muista.

Kalle Päätalon perhe tuntee kirjojen tarinat – Kulttuuri

9.11.2003 — Kalle Päätalon perhe tuntee kirjojen tarinat. Tyttärentytär Emmi auttoi vaaria laittamaan pisteen Iijoki-sarjan viimeiseen kirjaan …

Keywords: kalle päätalo perhe