Kaari raivio lapset

Kaari Raivio – Wikipedia

Kaari Helinä Raivio (o.s. Väisänen, 28. huhtikuuta 1934 Helsinki – 11. tammikuuta 2021 Kirkkonummi) oli suomalainen kirjeenvaihtaja ja taiteilija Akseli …

Akseli Gallen-Kallelan lapset; Oliko heillä omia lapsia? – Vauva

Pariskunta sai kolme lasta: Tero Untamo (s. 1924) Anna Marjatta (Laukkanen) (s. 1928, k. 1997), Kaari Helinä (Raivio) (s. 1934). Gallen-Kallelan poika, Jorma ( …

Tyttö ja sello suuren isän varjossa Kirsti Gallén-Kallelasta …

Tyttö ja sello suuren isän varjossa Kirsti Gallén-Kallelasta toivottiin ennemmin sinisukkaa kuin tingeltangelia – Kulttuuri | HS.fi

13.2.1997 — “Suurilla persoonallisuuksilla ei pitäisi olla lapsia tai sitten niitä … kirjasta toimittanut Kirsti Gallen-Kallelan tytär Kaari Raivio.

“Suurilla persoonallisuuksilla ei pitäisi olla lapsia tai sitten niitä tulisi olla tusinan verran, että ainakin yksi heistä saisi hyvällä omallatunnolla vanheta, olla ujostelematta tyhmä, lapsellinen, taitamaton ja tyytyväinen”, toteaa Akseli Gallen-Kallelan tytär Kirsti Gallen-Kallela (1896-1980) Suuren isän varjossa -kirjan esipuheessa.

Kaari Raivio – Unionpedia

Kaari Helinä Raivio (s. 1934) on suomalainen kirjeenvaihtaja ja taiteilija Akseli Gallen-Kallelan tyttären Kirsti Gallen-Kallelan tytär.

Kaari Helinä Raivio (s. 1934) on suomalainen kirjeenvaihtaja ja taiteilija Akseli Gallen-Kallelan tyttären Kirsti Gallen-Kallelan tytär. 5 suhteet.

Kirsti Gallen-Kallela – Wikiwand

Hän sai tehtäväkseen Kantelettaren lastenrunojen kuvituksen, joka valmistui vuonna … Raivio, Kaari: Suuren isän varjossa, Kirsti Gallen-Kallelan elämä.

Aino Kirsti Gallen-Kallela-Väisänen oli sellotaiteilija ja kuvittaja. Hän oli Akseli Gallén-Kallelan ja Mary Gallen-Kallelan tytär. Kirsti Gallen-Kallela oli tärkeä isänsä elämäntyön vaalija. Hän myötävaikutti voimakkaasti Akseli Gallen-Kallelan Museosäätiön ja Gallen-Kallelan Museon syntymiseen. Kaksiosainen muistelmateos Isäni Akseli Gallen-Kallela pohjautuu perheen ja suvun kirjeenvaihtoon ja kertoo Akselin ja hänen perheensä vaiheikkaasta elämästä. Kirsti Gallen-Kallela lahjoitti merkittäviä aineistoja Gallen-Kallelan Museolle, Helsingin kaupunginmuseolle ja Kansallisarkistolle. Kirsti Gallén-Kallela sai Pro Finlandia -mitalin 1965.

Kaari Raivio: Akseli Amerikassa – Akseli ja Mary Gallen …

Kaari Raivio: Akseli Amerikassa – Akseli ja Mary Gallen-Kallelan kirjeenvaihtoa vuosilta 1915-1931 – Gallen-Kallelan Museo

Gallen-Kallelan tyttären tytär kirjeenvaihtaja Kaari Raivion kirja taiteilijan matkasta Amerikkaan tuo autenttiset tuntemukset lähelle lukijaa.

Akseli Gallen-Kallela: ”En tahtoisi tänne kuolla”

Akseli Gallen-Kallela: ”En tahtoisi tänne kuolla” – Suomenkuvalehti.fi

7.3.2016 — Viimeinen kuva Akseli Gallen-Kallelasta. Illallisella taiteilija Albert Engströmin … Kaari Raivio odottaa ateljeerakennuksen eteisessä.

SK:n arkistoista: Taiteilija sairasti hotellihuoneessa Tukholmassa ja ikävöi kotiin.

Kirsti Gallen-Kallelan elämä 1932-1980 | Kaari Raivio

Osta nyt antikvariaatista edullisesti 14,5 eurolla tekijän Kaari Raivio hyväkuntoinen käytetty kovakantinen kirja Taistelu Akseli Gallen-Kallelan taiteesta.

Kaari Raivio – Akateeminen Kirjakauppa

Kaari Raivio

Kaari Raivio ; EUR 38,20 ; EUR 24,80 ; Tuote ei tilattavissa. Myymäläsaatavuus. Helsinki. Tapiola. Turku. Tampere. Vaasa ; Myymäläsaatavuus. Helsinki. Tapiola.

Kaari Raivio

Keywords: kaari raivio lapset