Juuan seurakunta youtube

Juuan Seurakunta – YouTube

Juuan Seurakunta. @juuanseurakunta7258. @juuanseurakunta7258 317 subscribers 27 videos. Subscribe. Home. Videos. Live. Playlists. Community. Channels.

Juuan seurakunta: Etusivu

Etusivu – Juuan seurakunta

Jokaiselle löytyy se oma paikka ja jokainen niistä on yhtä tärkeä ja arvokas. Tervetuloa siis Juuan seurakunnan toimintaan niin pyhänä kuin arkena!

Tapahtumat – Juuan seurakunta

Jumalanpalvelus on yleensä messu, jollei toisin mainita kirkollisissa ilmoituksissa. Jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle.

Juuan seurakunta | Juuka – Facebook

Juuan seurakunta. 681 tykkäystä. 󱞋. 829 seuraajaa. @juuanseurakunta … Juuan seurakunta. 1 pv󰞋󰟠 … YOUTUBE.COM. Messu 12.2.2023 – Juuan seurakunta.

Juuan seurakunta | Juuka – فيسبوك

Juuan seurakunta‎‏, ‏‎Juuka‎‏. ‏‏٦٧٥‏ تسجيل إعجاب · يتحدث ‏٧٩‏ عن هذا · كان ‏٣٣‏ هنا‏. ‏‎Ajasta aikaan varjellut Herra on kirkkoamme, sanallaan meitä…

Juuan kirkko – juuka.fi

Juuan kirkko. Juuan kaunis evankelisluterilainen puukirkko on rakennettu 1850-1851 ja vihitty juhlallisesti käyttöön 10.7.1859.

I Aa:23 Rippikirjat (1900-1909) | Joensuu | Finna.fi

Juuan seurakunnan arkisto (1754-1973) · I Aa I Aa VÄESTÖREKISTERIARKISTO / KIRKON PÄÄKIRJAT HAKEMISTOINEEN / Pää- ja rippikirjat.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä – Juvan seurakunnan

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä – www.juvanseurakunta.fi

Siinä seurakunta saa kuulla Jumalan sanaa ja saada osaksensa myös ehtoollisen … pääset seuraamaan Juvan seurakunnan jumalanpalveluksia Youtube -kanavalta.

Keywords: juuan seurakunta youtube