Joel armia perhe

Joel Armia meni naimisiin Emilia-puolisonsa kanssa – Iltalehti

Iltalehti

13.5.2022 — Leijonien Joel Armia, 28, on pelannut lähes 400 NHL:n runkosarjaottelua, mutta suurelle kiekkoyleisölle hän on melko tuntematon.

Mysteeri nimeltä Joel Armia – Helsingin Sanomat

Nuori Joel Armia ilmestyi pukukoppiin muumilimppari kädessään ja sai valmentajan raivostumaan – nyt ystävät ja valmentajat kertovat millainen ihminen hän oikeasti on – Urheilu | HS.fi

Joel Armia matkustaa Suomeen perhesyiden vuoksi. Joni Alatalo 19.04.2022 7:27 pm. Montreal Canadiens v Anaheim Ducks. Kuva: Getty Images.

Joel Armiasta on kasvanut ammattimies ja tuore perheenisä, mutta julkisesti hän puhuu vain työstään. Siitäkin mahdollisimman vähän. Hän tietää, että kun ei sano paljon, kysymyksiäkin tulee vähän. Silloin saa olla rauhassa. Armian tutut kertovat, millainen persoona ja pelaaja hän todella on.

porilaisten NHL-tähtien kauniit tyttöystävät hurmaavat …

19.4.2022 — Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Joel Armia ei ole mukana … Seura tiedotti, että Armia matkustaa Suomeen perhesyiden vuoksi.

Joel Armia – Wikipedia

26.10.2019 — Joel Armian pitkä ja kivinen tie NHL-joukkueen ratkaisupelaajaksi hakee suomalaisessa jääkiekossa vertaistaan. Armia juhlii maalia. Avaa kuvien …

Joel Armiasta tuli isä – Jääkiekko – Satakunnan Kansa

NHL-hyökkääjä liittyy kotikisoihin valmistautuvan Leijonien mukaan torstaina.

Leijonien NHL-apu Joel Armia sai Porissa erikoisen lempinimen

Leijonien MM-kisahyökkääjä Joel Armia nousi kovalla työllä NHL-pelaajaksi – MTVuutiset.fi

Leijonien Joel Armia, 28, on pelannut lähes 400 NHL:n runkosarjaottelua, mutta suurelle kiekkoyleisölle hän on melko tuntematon. Armia on tehnyt harvinaislaatuisen uran, joka on vaatinut valtavan henkisen ja fyysisen työn. Aikuisuran alku Ässissä ja NHL-uran ensitaipaleet eivät olleet silkkaa paraatimarssia. 

Joel Armia matkustaa Suomeen perhesyiden vuoksi

Joel Armialle virkavapaata NHL-seurastaan – Leijonat

Joel Armialle virkavapaata NHL-seurastaan – saapuu Suomeen perhesyiden takia – Leijonat

Joel Armia on sitkeä sissi, joka on noussut NHL-läpimurtonsa …

Joel Armia on sitkeä sissi, joka on noussut NHL-läpimurtonsa porteille – taustalla selvä asennemuutos: “Olen kehittynyt siinä, että osaan ottaa rennommin”

Joel Armian pitkä ja kivinen tie NHL-joukkueen ratkaisupelaajaksi hakee suomalaisessa jääkiekossa vertaistaan.

Keywords: joel armia perhe