Jani volanen lapset

Jani Volanen – Wikipedia

16.2.2015 — Kurkisen ex-rakas ja lapsen isä on elokuvaohjaaja Antti Jokinen. … Mari oli aikoinaan naimisissa Jani Volasen kanssa.

Kun Pirjo Lonka ja Jani Volanen alkoivat seurustella, he …

Kun Pirjo Lonka ja Jani Volanen alkoivat seurustella, he saivat kuulla suhteestaan päivittelyä: ”Aluksi elimme naapureina, se oli Janin järkevä idea” – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

16.8.2021 — Näyttelijä Jani Volanen on saanut syytteen huumausainerikoksesta. Helsingin käräjoikeudesta kerrotaan MTV Uutisille, että epäilty rikos on …

– En kaivannut enkä etsinyt kumppania, mutta niin vain kävi, Pirjo Lonka kertoo hänen ja Jani Volasen 12 vuotta kestäneen suhteen alusta.

Lapsen katoamisesta kirjoittanut Jani Volanen – Anna

Uskomaton suhdekaruselli: Heillä on sama exä – Iltalehti

Iltalehti

Tiesitkö? Pirjo Lonka ja Jani Volanen ovat naimisissa

Kun Pirjo Lonka rakastui Jani Volaseen, pelkojen piti väistyä

Kun Pirjo Lonka rakastui Jani Volaseen, pelkojen piti väistyä: ”Ei ole kuin tämä yksi elämä”

Näyttelijäpariskunnan ystävyys syveni rakkaudeksi. Nykyään Pirjo Lonka ja Jani Volanen elävät viisilapsisen uusperheen arkea yhdessä.

Jani Volasen uusi sarja vie hänen lapsuutensa lähiöön

Jani Volasen uusi sarja vie hänen lapsuutensa lähiöön: ”Se on vähän noloa” – Kulttuuri | HS.fi

Käsikirjoittaja-ohjaaja Jani Volanen johdattaa vanhaan lähiöön, jossa asui isoäitinsä luona ja oli ”riesana” muille lapsille. Nyt hän on tehnyt tv-sarjan lapsuutensa Munkkivuoresta.

Munkkivuori-sarjan lapsitähtiä valjastettiin 80-luvun …

Munkkivuori-sarjan lapsitähtiä valjastettiin 80-luvun tunnelmiin – ”Jani Volanen jakoi Suosikkeja ja pyysi kuuntelemaan Hanoi Rocksia ja Yötä” – Mesta.net

Näyttelijä Jani Volaselle jälleen syyte huumerikoksesta

Näyttelijä Jani Volaselle jälleen syyte huumerikoksesta – MTVuutiset.fi

Helsingin käräjäoikeudessa on nostettu syytteen näyttelijä Jani Volasta kohtaan. Kyseessä on huumausainerikos, jonka epäillään tapahtuneen 3.9 vuonna 2018.Syytteen sisältö tulee julkiseksi istunnossa, joka pidetään marraskuussa Helsingissä.

Keywords: jani volanen lapset, jani volanen elokuvat ja tv-ohjelmat