Discovery plus rekisteröidy

Tuleeko minun luoda discovery+ -tunnukset? – Support

Tuleeko minun luoda discovery+ -tunnukset? – Ohjekeskus – discovery+

Kyllä. Näin luot discovery+-tunnuksen: 1. Mene osoitteeseen https://www.discoveryplus.com/fi. 2. Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa “Rekisteröidy” -painiketta …

Kyllä. Näin luot discovery+-tunnuksen: 1. Mene osoitteeseen https://www.discoveryplus.com/fi 2. Klikkaa sivun ylälaidassa olevaa…

Kuinka voin luoda discovery+ -tunnukset?

Kuinka voin luoda discovery+ -tunnukset? – Ohjekeskus – discovery+

Voit rekisteröityä osoitteessa http://www.discoveryplus.com/fi ja luoda tilin napsauttamalla Rekisteröidy. Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Discovery+ -tilin rekisteröiminen on helppoa, ja vastineeksi pääset käyttämään uusia ominaisuuksia. Voit rekisteröityä osoitteessa…

Täytyykö minun rekisteröityä palveluun ennen käyttöä?

Rekisteröityminen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin. Kun rekisteröidyt discovery+ ilmaiskäyttäjäksi, sinun ei tarvitse syöttää luottokortin tietoja.

Tosielämän Viihteen Koti | discovery+ – Discovery Plus

Tervetuloa discovery+-palveluun, tosielämän viihteen ja urheilun kotiin. Mistä ikinä pidätkään, voit katsoa sen täältä. Tilaa nyt, ja voit katsoa kaikkea, …

Onko discovery+ ilmainen? – Support

Onko discovery+ ilmainen? – Ohjekeskus – discovery+

Rekisteröityminen on ilmaista ja vie vain muutaman minuutin. Kun rekisteröidyt ilmaiskäyttäjäksi, sinun ei myöskään tarvitse syöttää luottokortin tietoja.

Kyllä. Osa discovery+ sisällöstä on katsottavissa ilmaiseksi. Ilmaiseksi katsottavissa olevat jaksot ovat merkitty sinisellä…

Kuinka voin kirjautua sisään ja ulos Android-sovelluksessa?

Jos sinulla ei ole vielä discovery+ käyttäjätunnusta, rekisteröidy ensin discovery+ käyttäjäksi osoitteessa https://www.discoveryplus.com/fi.

Miten voin ostaa discovery+ -tilauksen? – Support

Miten voin ostaa discovery+ -tilauksen? – Ohjekeskus – discovery+

Näin tilaat discovery+ -paketin: 1. Mene osoitteeseen https://discoveryplus.com/fi ja klikkaa sivun ylälaidassa olevaa “Rekisteröidy” -nappia.

Näin tilaat discovery+ -paketin: 1. Mene osoitteeseen https://discoveryplus.com/fi ja klikkaa sivun ylälaidassa olevaa…

Discovery+:n tilaaminen ja käyttöönotto | Asiakastuki – Telia

Discovery+:n tilaaminen ja käyttöönotto | Asiakastuki | Telia

Tämä ohje koskee Telialta ostettua discovery+-suoratoistopalvelua, jota katsotaan discovery+-sovelluksella tai netissä osoitteessa discoveryplus.fi.

Miten discovery+-suoratoistopalvelun tilaaminen ja käyttöönotto tapahtuvat? Täältä löydät ohjeet Telialta tilatun discovery+-suoratoistopalvelun käyttöönottoon.

Google Play ‑sovellukset – discovery+

discovery+ – Google Play ‑sovellukset

Esittelyssä discovery+, jossa on katsottavissa Dokumentit + Urheilu + Reality + Kotimaiset + Rikos + Moottorit ja paljon muuta.

Katso Mitä Rakastat

Discovery Finland

Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen tv-talo: suoratoistopalvelut Dplay ja Eurosport Player, vapaat kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä laaja paletti …

Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen tv-talo: suoratoistopalvelut Dplay ja Eurosport Player, vapaat kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä laaja paletti maksu-tv -kanavia. Olympialaisten koti vuoteen 2024 asti.

Keywords: discovery plus rekisteröidy