Anneli tuominen perhe

Anneli Tuominen – Wikipedia

Anneli Tuominen – Wikipedia

Hilkka Liisa Anneli Tuominen (s. 12. marraskuuta 1954 Hämeenkyrö) on suomalainen juristi ja ekonomi. Hän on palvellut Finanssivalvonnan eri tehtävissä 25 …

Anneli Tuominen | HS.fi

Finanssivalvonnan johtaja Anneli Tuominen pitää työstään niin paljon, ettei hän halua jäädä eläkkeelle vielä 68. Talous 14.5.2022 14:33 …

Finanssivalvonnan johtaja vaihtuu etuajassa – tehtävä …

Finanssivalvonnan johtaja vaihtuu etuajassa – tehtävä hakuun mahdollisesti jo alkuvuodesta – Talous | HS.fi

16.12.2021 — Tästä mahdollisuudesta ei voinut kieltäytyä”, Anneli Tuominen, 67, sanoi torstaina. Tuominen seuraa tehtävässä niin ikään suomalaista Pentti …

Vuodesta 2009 Finanssivalvontaa johtanut Anneli Tuominen siirtyy EU-tehtäviin ensi vuonna. Tuomisella on jo nyt runsaasti tehtäviä Fivan ulkopuolella.

Anneli Tuominen – Ilta-Sanomat

15.3.2022 — Anneli Tuomisen mukaan Ukrainan sotaan liittyvät riskit ovat kasvaneet. Finanssivalvonnan mukaan Ukrainan sota merkitsee murrosta, …

Fivan Tuominen EKP:n valvontaneuvostoon – Ilta-Sanomat

16.12.2021 — Euroopan keskuspankki (EKP) on nimittänyt Anneli Tuomisen edustajakseen valvontaneuvostoonsa (Supervisory Board) viisivuotiskaudeksi.

Anneli Tuominen Finanssivalvonnan johtajaksi | Yle Uutiset

4.2.2009 — Finanssivalvonnan johtajaksi on nimitetty Anneli Tuominen. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Finanssivalvonnan vt. johtajana ja …

Finanssivalvonnan johtajaksi on nimitetty Anneli Tuominen. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Finanssivalvonnan vt. johtajana ja Rahoitustarkastuksen johtajana.

Finanssivalvonnan johtajaksi Anneli Tuominen – Turun Sanomat

Finanssivalvonnan johtajaksi Anneli Tuominen – Talous – Turun Sanomat

4.2.2009 — Helsinki, STT Pankkivaltuusto on nimittänyt Finanssivalvonnan johtajaksi ekonomi, varatuomari Anneli Tuomisen. Tuominen on toiminut jo vt.

Helsinki, STT Pankkivaltuusto on nimittänyt Finanssivalvonnan johtajaksi ekonomi, varatuomari Anneli Tuomisen. Tuominen on toiminut jo vt. johtajana ja Rahoitustarkastuksen johtajana.  Toimikausi tehtävässä on viisi vuotta. Finanssivalvonnan johtajan virkaa haki kahdeksan ihmistä. Seuraavaksi julistetaan haettavaksi Finanssivalvonnan osastopäälliköiden määräaikaiset virat.  Finanssivalvonta aloitti toimintansa vuodenvaihteessa, kun Rahoitustarkastus ja Vakuutusvalvontavirasto yhdistyivät. Se valvoo pankkien, vakuutus- ja eläkeyhtiöiden, sijoituspalveluyritysten, rahastoyritysten ja pörssin toimintaa.  Viranomaisella on noin 210 työntekijää.

Anneli Tuominen – Tehtävät ja organisaatio – Finanssivalvonta

Anneli Tuominen – Tehtävät ja organisaatio – www.finanssivalvonta.fi

23.8.2022 — Anneli Tuominen. Finanssivalvonnan johtaja 2009–6/2022. Syntynyt: 1954. Koulutus: varatuomari, ekonomi. Aiempia tehtäviä. Rahoitustarkastus.

Finanssivalvonnan johtajan virkaan neljätoista hakijaa

Finanssivalvonnan johtajan virkaan neljätoista hakijaa | Uutissuomalainen | Kymen Sanomat

15.2.2022 — Finanssivalvonnan nykyinen johtaja Anneli Tuominen on nimitetty Euroopan keskuspankin valvontaneuvostoon. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA.

Finanssivalvonnan johtajan virkaan jätettiin määräaikaan mennessä neljätoista hakemusta, kertoo Finanssivalvonta tiedotteessaan.

Keywords: anneli tuominen perhe